Polikliniek Sint-Jan : een polikliniek in het hart van Brussel

Opening polikliniek Sint Jan Brussel

Een moderne, aangename, comfortabele omgeving voorzien van de nieuwste technologieën.

policlinique saint jean bruxelles

Een uniek kader in Brussel met meer dan 180 artsen, verpleegkundigen en paramedici tot uw dienst in verschillende medische en paramedische specialismen. De ideale oplossing om al uw raadplegingen te bundelen. Met comfortabele wachtzalen en veel lichtinval. Dankzij een geavanceerd ticketsysteem wordt de arts verwittigd van uw aanwezigheid en weet u precies wanneer het uw beurt is. In het nieuwe Atrium Restaurant kunt u terecht voor een drankje of een hapje.

 

Meer dan 20 medische consultatiediensten

picto docteur De splinternieuwe polikliniek is verspreid over 4 verdiepingen en geïntegreerd in Kliniek Sint-Jan. Zij biedt meer dan 20 medische en paramedische raadplegingen aan in een moderne, aangename en comfortabele omgeving.

ANESTHESIE CARDIALE HEELKUNDE  CARDIOLOGIE DERMATOLOGIE DIGESTIEVE, THORACALE EN ENDOCRIENE HEELKUNDE  ENDOCRINOLOGIE-DIABETOLOGIE  GASTRO-ENTEROLOGIE  GYNAECOLOGIE NEFROLOGIE  NEUROCHIRURGIE NEUROLOGIE N.K.O  OOGHEELKUNDE  ONCOLOGIE-HEMATOLOGIE  PEDIATRIE PIJNKLINIEK  PLASTISCHE EN ESTHETISCHE HEELKUNDE  PNEUMOLOGIE  PREOPERATIEVE TRAJECT  PREVENTIEVE GENEESKUNDE  PSYCHOLOGIE  SOFROLOGIE  UROLOGIE  VAATHEELKUNDE 

 

Openingsuren

De polikliniek is open van 08.00 uur tot 18.00 uur, van maandag tot en met vrijdag.

Een polikliniek in Brussel die toegankelijk is voor iedereen

Brede liften, balies op correcte hoogte en gemakkelijke doorstroming voor personen met verminderde mobiliteit

hall entree policlinique saint jeanMet brede liften, een centrale balie op correcte hoogte en een gemakkelijke doorgang voor PBM’s is de kliniek toegankelijk voor iedereen. Maak eenvoudigweg online of telefonisch een afspraak met een specialist op 02 221 92 21.

ONLINE AFSPRAAK MAKEN

Waar is de polikliniek?

couloir clinique saint jeanDe nieuwe polikliniek bevindt zich in het centrum van Brussel, op een steenworp van de Rogierwijk, het winkelcentrum City 2, de Nieuwstraat, het Manhattangebouw, tussen het centrum en de Noordelijke wijken.

U kunt er geraken langs 2 ingangen:

  • Belangrijkste en meest rechtstreekse ingang: Asstraat 9-11, 1000 Brussel
  • Toegang via Kliniek Sint-Jan: het is mogelijk om van de kliniek naar de polikliniek te gaan, volg de wegwijzerborden in de kliniek (route 770)

Door hun ideale ligging zijn Kliniek Sint-Jan en haar polikliniek vlot bereikbaar voor alle Brusselaars, pendelaars en mensen die in Brussel werken.

 

Hoe kan u de polikliniek bereiken?

De polikliniek is vlot te bereiken te voet, met de wagen, motorfiets, fiets en het openbaar vervoer.

Auto, motorfiets of fiets

Parkeer in een van de 6 parkeergarages in de naaste omgeving van de kliniek.

Openbaar vervoer

Stap uit aan halte Rogier als u met de metro of de bus komt. U hoeft dan maar een boogscheut te lopen om rechtstreeks de polikliniek binnen te gaan via de Asstraat 9-11, 1000 Brussel.

 

adresse policlinique bruxelles

OPENBAAR VERVOER EN PARKING

Hoe maakt u een afspraak?

rendez-vous policlinique Om een afspraak te maken voor een raadpleging in de polikliniek kunt u bellen naar het Contact Center op 02 221 92 21, of rechtstreeks online reserveren. 2 dagen voor uw afspraak ontvangt u een e-mail of een sms met het nummer van de te volgen route.

ONLINE AFSPRAAK MAKEN

 

Atrium Restaurant, een fonkelnieuw restaurant tot uw beschikking

Restaurant clinique saint jeanHebt u zin in een drankje of een hapje tijdens uw bezoek aan de polikliniek? Ons gloednieuwe restaurant, gelegen in de polikliniek op de 7e verdieping, biedt u de mogelijkheid om even een pauze te nemen of een hapje te eten in een rustgevende en aangename omgeving. Een goede wifi-verbinding laat u ook toe te surfen op het internet, uw e-mails te beantwoorden of u te vermaken terwijl u wacht.

Het Atrium Restaurant is elke dag van de week open, van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur, zonder onderbreking.

Betaling, derdebetalersregeling en facturatie

Betaling

borne automatique policlinique saint jeanIn de polikliniek en de Kliniek Sint-Jan betaalt u bij voorkeur met Bancontact. Contante betaling blijft mogelijk op route 770, er wordt dan echter 5 euro transactiekosten aangerekend.

Derdebetalersregeling

Concreet wordt het officiële tarief rechtstreeks betaald door uw ziekenfonds aan uw zorgverlener. U betaalt dus alleen het persoonlijk aandeel dat u zelf moet betalen, zonder dat u het door uw ziekenfonds vergoede bedrag moet voorschieten. Anderzijds zijn eventuele honorariatoeslagen (aangerekend door artsen die niet of slechts gedeeltelijk aangesloten zijn op de overeenkomst (conventie) tussen artsen en ziekenfondsen) altijd voor uw rekening. Het conventiestatuut van elke arts in de kliniek is te vinden op zijn/haar pagina op onze website.

Facturatie

U kunt ook een factuur van de kliniek ontvangen als de arts technische prestaties heeft verricht of als er analyses nodig waren. In dat geval kunt u achteraf een factuur van Saint-Luc of van het laboratorium CEBIODI in de brievenbus krijgen.