Opname

Vergeet niet uw werkgever en mutualiteit te verwittigen vóór uw opname (attest van werkonbekwaamheid).

We verwachten u de dag van uw opname op de opnamedienst van de site waar uw ingreep plaatsvindt. Gelieve het afgesproken uur in acht te houden zodat dat alle geplande onderzoeken op tijd kunnen doorgaan.

Eenmaal de opnameformaliteiten achter de rug zijn, wordt u begeleid naar uw kamer waar u kennis maakt met de (hoofd)verpleegkundige van de verpleegafdeling. Zij zal u alle praktische informatie geven met betrekking tot uw verblijf. U krijgt een polsbandje om waarop uw naam, uw geboortedatum en uw dossiernummer staan. Gelieve dit polsbandje steeds te dragen om vergissingen bij onderzoek en behandeling te vermijden.

Op elke verpleegafdeling staat een team verpleegkundigen, onder begeleiding van een hoofdverpleegkundige, klaar om u te verzorgen en te helpen. Aarzel niet om hen aan te spreken indien u vragen hebt.

Als u op onze Site Kruidtuin werd opgenomen op de spoedafdeling, waar uw inschrijving gebeurde of waar u een polsbandje kreeg ter identificatie, gelieve u zich dan zo snel mogelijk tot de opnamedienst van de site te begeven (of een familielid te sturen) om uw administratief dossier in orde te brengen.

Openingsuren en contact

Site Kruidtuin

Maandag tot vrijdag van 8u tot 18u

Weekends en feestdagen van 13u tot 17u

Tel: 02/221.90.22 - 02/221.90.23

E-mail: opname@klstjan.be

Site Middaglijn

Maandag tot vrijdag van 8u tot 18u

Tel: 02/225.90.06

E-mail: meopname@klstjan.be

Site Leopold I

Maandag, woensdag en vrijdag van 14u tot 18u

Tel: 02/221.96.22 - 02/221.96.20

E-mail: leopname@klstjan.be

Uw kamerkeuze

De Kliniek Sint-Jan biedt op haar 3 sites verschillende soorten kamers aan:

  Kruidtuin Middaglijn Leopold I
Comfort + Ja Nee Nee
Privé Ja Ja Ja
Gemeensch. 2 bedden Ja Ja Ja
Gemeensch. 4 bedden Nee Nee Ja

Als u in een individuele kamer verblijft, zijn de nodige accomodaties beschikbaar om een tweede persoon bij u te laten overnachten (mits een supplement).

Het aantal kamers per categorie is beperkt, maar men kan u een alternatieve/tijdelijke oplossing aanbieden. De opnamediensten doen hun best om zo goed mogelijk aan uw wensen te beantwoorden. Bij de onthaaldienst kan u de nodige informatie krijgen mocht een familielid in de omgeving van één van onze sites willen overnachten.