Fertiliteitskliniek

De Fertiliteitskliniek staat voor een persoonlijke en kwaliteitsvolle aanpak van vruchtbaarheidsproblemen bij paren die niet spontaan tot een zwangerschap komen. Wij werken nauw samen met de dienst gynaecologie Kliniek Sint-Jan, het laboratorium CEBIODI en met het universitair fertiliteitscentrum van het UZ Leuven. We hebben een multidisciplinaire aanpak.

Wij verbinden universitaire kennis met een toegankelijke en patiënt vriendelijke fertiliteitskliniek. Wij werken volgens het one-to-one principe. Eén arts en één vroedvrouw begeleiden u doorheen heel uw traject. Uw fertiliteitsarts helpt u de juiste beslissingen te nemen en voert zelf alle IVF procedures bij u uit. Uw fertiliteitsvroedvrouw volgt u van nabij en zorgt ervoor dat u alles goed begrijpt.

Eerste raadpleging met onze fertiliteitsspecialisten?

Om uw eerste contact met de fertiliteitsarts vlot te laten verlopen is het nuttig dat u onderstaande vragenlijst op voorhand invult.

PDF-pictogramvragenlijst_fertiliteit_NL.pdf

U kunt deze doormailen naar de Fertiliteitskliniek (info@fert.be) of u kunt de vragenlijst ingevuld meebrengen op de eerste raadpleging.

Locatie

Route

020

Tel: 02/891.09.56

Email: info@fert.be
 

Dienst

Uurrooster

Ons secretariaat is open van maandag tot vrijdag van 8u30 tot 17u.

Toegang

Voor de inschrijvingen bij ons secretariaat en om toegang tot de localen van de fertiliteitskliniek te krijgen, gelieve de route 020 te volgen.

Meer weten

Artsen en paramedici

Dr
Dienst gynaecologie
Coördinator Fertiliteitskliniek
Dr Sam Ward
Dr
Dienst urologie
Coördinator Niersteenkliniek (acuut)