Women's Health Clinic

Wij helpen je te zorgen voor jezelf

Als vrouw heb je, ongeacht je leeftijd, een aantal vaste medische afspraken: de jaarlijkse controle bij de gynaecoloog, een afspraak bij de dermatoloog, tandarts, uroloog, gastro-enteroloog of een andere specialist, en onderzoeken zoals een mammografie of bloedtest. Het is vaak puzzelwerk om die gepland te krijgen in je drukke agenda.
 
Onze gynaecologen bieden daar nu een oplossing voor. Met de Women’s Health Clinic maken ze het onze vrouwelijke patiënten een heel pak makkelijker. Alle afspraken die je in de kliniek wil maken, bovenop het jaarlijkse bezoek aan de gynaecoloog, worden voor jou aansluitend gepland. Zo zorg je met één bezoek aan Sint-Jan voor jezelf en je gezondheid.

Dr. Jean-Paul Van Gossum, diensthoofd gynaecologie
“We merken soms dat niet elke vrouw de tijd neemt om voor zichzelf te zorgen. Met de Women’s Health Clinic willen we dat voor hen makkelijker maken en helpen we hen een gezonder leven te leiden”


Hoe werkt het?
Je neemt contact op met de Women’s Health Clinic via het telefoonnummer 02/221.94.44 (elke werkdag van 9.30 tot 12.30 uur). Indien je liever een mail stuurt, kan dat op het adres womenshealth@clstjean.be (laat zeker je contactgegevens achter zodat we met jou contact kunnen opnemen).
 
Een coördinatrice luistert naar je behoeften en neemt met jou een korte vragenlijst door. Vanaf dan hoef je niets meer te doen. De coördinatrice regelt voor jou alle afspraken en zorgt ervoor dat die aansluitend op dezelfde dag worden gepland. Je krijgt dan meteen een overzicht van alle afspraken en de praktische info.
 
Multidisciplinair
De coördinatrice van de Women’s Health Clinic kan voor jou afspraken maken bij alle specialisten van alle medische domeinen binnen Kliniek Sint-Jan. Ook voor preventieve onderzoeken, gelinkt aan je leeftijd of je specifieke situatie, kan je bij haar terecht.
 
Gratis dienstverlening
Het aanbod van Women’s Health Clinic is gratis. Je betaalt dus niets extra bovenop de prijs van de consultaties of onderzoeken.

Locatie

Tel: 02/221.94.44
Email: womenshealth@clstjean.be

 

Uurrooster

Een afspraak maken met de coördinatrice van de Women's Health Clinic kan elke werkdag van 9.30 tot 12.30 uur