De Kliniek Sint-Jan komt in actie voor de Dag tegen Kanker!

19/10/2017
  • Evenement
De Kliniek Sint-Jan neemt op donderdag 19 oktober deel aan de Dag tegen Kanker.

Deze sensibiliseringsdag voor de strijd tegen kanker wordt georganiseerd met de steun van de vereniging « Kom op tegen Kanker » en is eerst en vooral een dag waarop iedereen zijn solidariteit kan betuigen door het gele lintje op te spelden. Dit evenement heeft ook tot doel de activiteiten en diensten van oncologie beter te leren kennen. 

Tijdens deze dag krijgen u en uw naasten de gelegenheid om verschillende workshops en tweetalige informatiesessies te volgen over de volgende thema’s:
  • Activiteiten die u toelaten om beter met het dagelijkse leven om te gaan (kunsttherapie, workshop make-up en huidverzorging, massage en welzijn).
  • Een informatiesessie over acupunctuur: Dr Claire Boland, geneesheer-specialist in de inwendige geneeskunde en acupuncturist in onze Kliniek, zal u meer bepaald aantonen op welke wijze de toepassing van acupunctuur, een natuurgeneeswijze zonder geneesmiddelen, toelaat om bepaalde neveneffecten van de verschillende oncologische behandelingen te doen afnemen.
  • Een rondleiding op de dienst Radiotherapie: Dr. Sophie Cvilic, hoofdgeneesheer van de dienst Radiotherapie, zal u een volledig nieuwe therapeutische technologie (zie persbericht) voorstellen die wegens haar precisie de veiligheid en kwaliteit van de behandeling verhoogt. Zij zal tevens antwoorden op al uw vragen over de behandeling met radiotherapie.

Interesse voor dit evenement? Contacteer Mevr. Inge De Craen per telefoon (02/221 95 08) of via e-mail idecraen@klstjan.be, geef uw gegevens door en de activiteiten waaraan u wenst deel te nemen (gratis inschrijving).