Uw heelkundig daghospitaal in een nieuw kleedje!

03/04/2017
  • Evenement

Sinds enkele maanden wordt er een nieuw heelkundig daghospitaal gebouwd en ingericht op de site Kruidtuin, zodat het heelkundig daghospitaal van de site Middaglijn kan verhuizen naar onze hoofdsite. Dit werd ontworpen om onze patiënten en zorgteams moderne ruimtes te kunnen bieden die nog aangenamer en gezelliger zijn en ook meer comfort bieden, steeds met aandacht voor het waarborgen van kwaliteitszorg binnen een menselijke dimensie.

Deze verhuizing naar de site Kruidtuin getuigt ook van onze wil om al onze heelkundige activiteiten te bundelen op eenzelfde site met het oog op een betere tenlasteneming. De teams en artsen die er operaties uitvoeren blijven ongewijzigd.

Het nieuwe heelkundig daghospitaal opent zijn deuren op maandag 3 april 2017. Het bevindt zich op route 090 (niveau -1) en is rechtstreeks toegankelijk via de liften in de inkomhal recht tegenover het onthaal.

Vanaf deze datum sluit ook het heelkundig daghospitaal op de site Middaglijn, waar geen enkele interventie meer zal plaatsvinden.

Opgelet: de raadpleging bij de anesthesist vóór de interventie zal voor uw gemak ook doorgaan op de Kruidtuin vanaf 3 april.

Wij kijken er alvast naar uit om u te mogen ontvangen in ons nieuw daghospitaal op de site Kruidtuin!

Nieuwe contactgegevens:
Heelkundig daghospitaal (DAHE)
Kliniek Sint-Jan (site Kruidtuin)
Route 090 (niveau -1)
Tel (secretariaat): 02/221.90.90
Tel (verpleegkundigen): 02/221.90.99
Fax: 02/221.90.91
E-mail: dahe@klstjan.be
 
Raadpleging bij de anesthesist (verplicht uit te voeren vóór de interventiedatum):
Uurrooster: van maandag tot vrijdag van 15.00 tot 17.00 u.
Kliniek Sint-Jan (site Kruidtuin)
Route 953 (polikliniek)
Voor het maken van een afspraak (raadpleging en pain clinic): 02/221.99.39