Opening van het nieuwe dialysecentrum van de Kliniek Sint-Jan (site Middaglijn) op woensdag 5 september

05/09/2018
  • Nieuws

Ons nieuw dialysecentrum opent zijn deuren op woensdag 5 september op de site Middaglijn!

Het low-care dialysecentrum, uitgerust met 13 dialysestations en gelegen op de tweede verdieping van de site Middaglijn, is bestemd voor mobiele personen die hun behandeling autonoom wensen uit te voeren (autodialyse).

Het centrum is overigens ontworpen om het patiënteel een optimaal comfort te bieden: naast een regelbare lichtsterkte en temperatuur is elk dialysestation uitgerust met een opbergruimte voor persoonlijke spullen. Bovendien zijn er stopcontacten die de patiënten toelaten om zonder beperking de ter beschikking gestelde tablets te gebruiken. Wat de toegankelijkheid betreft kunnen patiënten beschikken over de buitenparking van onze site Middaglijn, die een rechtstreekse toegang verleent tot de dialysezaal via een specifieke lift.

Het centrum, dat gelegen is op onze site Middaglijn (Middaglijnstraat 100 te 1210 Brussel) is elke maandag, woensdag en vrijdag geopend van 07.00 uur tot 17.30 uur. Indien u meer informatie wenst, aarzel dan niet contact op te nemen met ons secretariaat per telefoon op 02/221.96.57 of per e-mail op hemodialyse@klstjan.be.


Het dialyseteam