Wij nemen deel aan de Week van het Hart

25/09/2018
  • Evenement

Van 24 tot 28 september organiseert BeHRA (Belgian Heart Rhythm Association) de Week van het Hart om het brede publiek voor te lichten en bewust te maken van voorkamerfibrillatie.
 
Voorkamerfibrillatie is de meest voorkomende hartritmestoornis, waarbij het hart op hol slaat en zeer onregelmatig en snel begint te kloppen. Dit verschijnsel houdt meestal geen acuut gevaar in, doch indien niet behandeld kan een voorkamerfibrillatie ernstige gevolgen hebben.
 
Om haar steentje bij te dragen tot deze nationale bewustmakingsactie organiseert de Kliniek Sint-Jan gratis hartritmetesten op dinsdag 25 september 2018 tussen 8.30u en 12u. Onze cardiologen zullen tevens beschikbaar zijn om nuttige raadgevingen hieromtrent te geven.
 
Om deze gratis controletest te laten uitvoeren, dient u zich vooraf in te schrijven via het secretariaat van de raadpleging cardiologie : hetzij telefonisch op het nr 02/221.99.59, hetzij via e-mail consult.cardio@klstjan.be. De tests vinden plaats op de raadpleging cardiologie, site Kruidtuin, route 953 (polikliniek).

Voor meer informatie over de Week van het Hart: http://www.mijnhartritme.be/week_van_het_hart/weekvanhethart.php