Steun de vereniging Solidarité Santé Développement tijdens een concert

04/03/2016
  • Evenement

Toegang krijgen tot kwaliteitsvolle gezondheidszorg in goed uitgeruste ziekenhuizen is voor Affiche concert SSDons vanzelfsprekend, wij vinden dat zelfs "normaal". Maar deze realiteit geldt niet voor iedereen.

De vereniging zonder winstoogmerk, Solidarité Santé et Développement (SSD), in 2010 opgericht door Dr. Patrick Gérard, voormalig Algemeen Directeur van de Kliniek Sint Jan, heeft als missie in partnerschap te werken met verzorgingsstructuren en structuren voor gezondheidsonderwijs in Afrika, momenteel in Togo.
De vereniging bestaat uit een twintigtal leden: ziekenhuisartsen, tandartsen, apothekers, verpleegkundigen, kinesitherapeuten die in de Kliniek Sint Jan in Brussel werken of gewerkt hebben; bovendien hebben enkele economisten, ziekenhuisarchitecten, onderhoudsspecialisten en specialisten in openbare werken de vereniging vervoegd.

Dankzij de vrijgevigheid van haar schenkers en het dynamisme van haar leden, allemaal vrijwilligers, kon SSD bepaalde projecten zoals de bouw van 2 dorpen begeleiders, een verbrandingsoven in het UVC van Sokodé en cursussen permanente vorming realiseren en organiseert zij sinds enkele jaren campagnes voor chirurgische correcties van obstetrische fistels en neemt eraan deel.

Om de volgende campagne voor chirurgische correctie tot een goed einde te brengen organiseert SSD een concert dat zal plaatsvinden op vrijdag 4 maart 2016 in de W-Halll (Charles Thielemanslaan 93, 1150 Brussel) in partnerschap met de Lions Club Bruxelles Millénaire.

De Kliniek Sint-Jan heeft haar reeds haar steun betuigd in het programma van het evenement. Kom hen dus ook helpen en uw steentje hiertoe bijdragen.

Voor meer informatie, breng een bezoek aan de site: http://ssdev.be/ en voor het reserveren van plaatsen, gelieve http://lionsmillenaire.org te raadplegen of te bellen op nummer: 0479 80 60 08