De eenheid palliatieve en continue zorg is verhuisd naar de site Leopold I

Soins palliatifs Clinique Saint-Jean Bruxelles Leopold I Jette
24/03/2023
  • Nieuws

Eind maart is de afdeling palliatieve en continue zorg veilig en in alle rust verhuisd naar de tweede verdieping in het gebouw van site Leopold I. Deze site herbergt reeds twee revalidatiediensten die beheerd worden door Kliniek Sint-Jan, evenals een rust- en verzorgingstehuis, beheerd door de vzw “Magnolia”.

Een rustige en serene omgeving

Aangezien er moderniseringswerken worden uitgevoerd op de dienst radiologie en dit tot overlast leidt, moest er een oplossing worden gevonden voor de patiënten, families en naasten van de palliatieve zorgafdeling die net boven de bouwwerf ligt. Om een serene en rustige omgeving, veiligheid, stilte, kwaliteitsvolle zorg en onthaal voor de familie en naasten te garanderen, is de eenheid palliatieve en continue zorg voor een periode van één jaar (tot maart 2024) verhuisd naar onze site Leopold I. De patiënten krijgen er dezelfde dienstverlening als op onze site Kruidtuin, inclusief geestelijke/pastorale zorg. Ondanks deze verhuizing komt ons mobiele team voor palliatieve zorg dagelijks naar de Kruidtuinsite en blijft beschikbaar voor al onze patiënten.

Praktische informatie

Praktisch gezien blijven de telefoonnummers van de afdeling ongewijzigd. De familieleden en naasten van patiënten die opgenomen zijn in de palliatieve en continue zorg kunnen 24 uur per dag en 7 dagen per week terecht bij het team ter plaatse (02/221.98.70). Alle praktische informatie vindt u op de pagina palliatieve en continue zorg.